AKTUELLT

I år, i juletid, stödjer vi Barncancerfonden
i deras arbete för att bekämpa barncancer.

Fram till årsskiftet hyr vi själv ut våra lediga lägenheter. Undantaget är Jordholmeni V Ingelstad, dessa förmedlas via Boplats Syd. Efter årsskiftet tar Boplats Syd över förmedlingen av samtliga lediga lägenheter i vårt bestånd. Från den 1 november 2017 har ni ingen möjlighet att registrera er i vår bostadskö utan får göra det på BoPlats Syd. De köpoäng ni får för dessa två månader fram till årsskiftet kommer inte att räcka till för att söka de lägenheter vi publicerar på vår hemsida under denna tid.

Vi har skickat ut information om detta till alla som stått som bostadssökande i vår kö. Läs brevet här och foldern som bifogades här.
  

     

CENTRUMUTVECKLING

AKTUELLA DRIFTSTÖRNINGAR

 

 

     NYHETER

      Är du vår nästa Husvärd?
      Läs rekryteringsannonsen här!

      

     Välkommen på visning

Här får du möjlighet att följa med på en virtuell rundtur på Jordholmen - vårt nya bostadsområde i härliga Västra Ingelstad. Klicka på bilden nedaan, på den gård och de lägenheter som du är intresserad av. Varmt välkommen till Jordholmen! 


Från och med den 1/1 2018 kommer Boplats Syd att ta över förmedlingen av Vellingebostäders alla lediga lägenheter. Vi tjuvstartar dock redan den 1/11 2017 med uthyrningen av de 78 nyproducerade hyresrätterna på Jordholmen i Västra Ingelstad. Bilden ovan visar tre rum och kök.    

 Senaste nytt      

Läs vårt senaste nyhetsbrev här. Klicka på bilden nedan.     


 

Uppdaterat: 2017-12-08